Schultenweg 15 Eelde

Deze goed onderhouden 2-onder-1-kapwoning is gelegen op een mooie locatie nabij het centrum van Eelde. Het geheel is door de jaren heen uitstekend onderhouden, grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met HR ++ beglazing en is goed geïsoleerd. De garage is omgebouwd tot een riante bijkeuken, maar is ook geschikt om in gebruik te nemen als werkkamer of kantoorruimte aan huis. De woning beschikt over een verhoogde nok waardoor er op de tweede verdieping een extra slaapkamer is gecreëerd. De zonnige tuin heeft een vrijstaande en aangebouwde overkapping en een vrijstaande berging.

Het centrum van Eelde/Paterswolde is op loopafstand gelegen en beschikt over alle benodigde basisvoorzieningen. De stad Groningen is met de auto binnen 15 minuten te bereiken waardoor rustig en dorps wonen kan worden gecombineerd met werken in de stad.

Indeling:

Begane grond: entree/hal, meterkast, toilet, open keuken voorzien van inbouwapparatuur, eetgedeelte aan de voorzijde van de woning. In de moderne aanbouw is de woonkamer gelegen met zicht en toegang tot de prachtige tuin. De voormalig garage welke omgebouwd is tot een bijkeuken kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan een werk of kantoorruimte aan huis. Ook is er een extra toilet gecreëerd. De bijkeuken is verder o.a. voorzien van een witgoedopstelling en cv opstelling.

Verdiepingen: op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers welke allen voorzien zijn van kunststof kozijnen. Bergruimte genoeg, want er is een grote bergkast bereikbaar vanaf de overloop. De badkamer is voorzien van een hangend toilet, wastafel met bijbehorend meubel en ligbad met douche.

De tweede verdieping is te bereiken door middel van een vaste trap. Door het plaatsen van een dakkapel en de verhoogde nok is op de tweede verdieping een grote slaapkamer gecreëerd voorzien van inbouwkasten en wastafel.

Buiten: aan de voorkant van de woning is een oprit te vinden met plaats voor meerdere voertuigen en een carport. De grote achtertuin is achterom te bereiken en beschikt over een vrijstaande en aangebouwde overkapping. Ook is er een handige berging aanwezig met voldoende opslagruimte.

INFO:
- Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen;
- 156 vierkante meter woonruimte;
- Recentelijke voorzien van spouwisolatie;
- Vaste trap + nokverhoging 2016.

De woning heeft in het echt nog véél meer te bieden! Wij verzorgen graag een uitgebreide bezichtiging, schroom niet en neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak!