Huis verkopen

Heb je verkoopplannen?

Een huis verkopen in Groningen of Drenthe?

Best spannend, een huis verkopen. Wat kun je ervoor vragen in de huidige markt? En hoelang voordat potentiële kopers zich melden? RJ Makelaardij ontzorgt je bij een huis verkopen in Groningen of Drenthe. Afscheid nemen van je woning kan soms knap lastig zijn. Voor de één een vrijwillige keuze, voor de ander een noodzaak. Wij zorgen dat de gehele verkoop tot in de puntjes verzorgd wordt.

Verkoopplannen gaan nu eenmaal gepaard met onzekerheid. Wat moet er allemaal geregeld worden? En wat als de verkoop niet lukt? Die zorgen nemen wij graag weg. Je kunt altijd bij ons terecht voor vragen over het verkoopproces. Samen gaan we een sterke verkoopstrategie in elkaar metselen. Daarmee ben jij een stuk zekerder van je zaak. Op naar succes op de huizenmarkt!

 • RJ Makelaardij Robbert Jan en Joyce in overleg
 • RJ Makelaardij huis te koop
 • RJ Makelaardij verkocht onder voorbehoud
 • RJ Makelaardij geslaagde aankoop

Vast tarief

Bij ons geen variabele kosten. We hanteren een vast tarief van  €4950,- inclusief btw. Wat krijg je hiervoor terug? Een sterk verkoopplan, om de verkoop van je woning soepel te laten verlopen. Professionele foto’s en een video van alle kamers zijn eveneens inbegrepen. Net als inmeting en plattegronden. Ook komt jouw huis op Funda te staan en krijgt het een plekje op onze socials.

RJ Makelaardij Tarieven Web 2.0
 • 1

  Kennismaken

  Wat kun je van de verkoop verwachten? We komen bij je thuis langs om de balans op te maken. Door een waardebepaling te doen, maken we een reële schatting van de verkoopwaarde. Aan de slag!

  RJ Makelaardij verkoopgesprek bij klanten
 • 2

  Het verkoopplan

  Een doordacht plan legt de fundering voor een succesvolle verkoop. We bekijken vergelijkbare woningen in de regio en checken de marktprijzen. Zo kunnen we een vraagprijs adviseren en een voorspelling doen van de opbrengsten.

  RJ Makelaardij verkoopgesprek met klant
 • 3

  De presentatie

  Een goede presentatie doet wonderen voor de verkoop. Hoogtefoto’s, 360°-foto’s, een video, alles wordt professioneel geregeld. Daarnaast komt jouw woning op Funda, onze website en op social media te staan.

  RJ Makelaardij te koop
 • 4

  Bezichtigingen

  Tijdens bezichtigingen nemen we potentiële kopers mee in de kansen en mogelijkheden van jouw woning. We besteden extra aandacht aan de pluspunten en spelen op de woonwensen van de aankopende partij.

  RJ Makelaardij bezichtiging 3.0
 • 5

  Onderhandelen

  Tijd om te onderhandelen. We maken heldere afspraken en gaan nooit over één nacht ijs. Bij ons geen handjeklap. We houden ons altijd aan het verkoopplan. En dankzij onze kennis van de markt laten we ons nooit overrompelen door een aankopende partij.

  RJ Makelaardij Robbert Jan de Jonge
 • 6

  De koopovereenkomst

  Is er overeenstemming over de prijs? Dan stellen we de koopovereenkomst op. We helpen je bij de juridisch afhandeling en checken of alle gemaakte afspraken eerlijk en duidelijk op papier staan.

  RJ Makelaardij verkocht onder voorbehoud
 • 7

  De overdracht

  De overdracht kan een emotioneel moment zijn. Afscheid nemen van je huis is soms niet eenvoudig. Wil je je niet druk maken over de eindinspectie en overdracht? We nemen alles over waar jij nu even niet mee bezig wilt zijn.

  RJ Makelaardij overdracht

Waarom RJ Makelaardij?

Persoonlijk

Bijzonder persoonlijk

Met je makelaar moet je een klik hebben. Wij luisteren goed naar jouw wensen en doen ons uiterste best om die te vervullen.

Snel

Snelle service

Laten taxeren, bezichtiging plannen of professionele foto’s laten maken? Daar mag best een beetje vaart achter zitten. Zo geregeld bij

RJ Makelaardij.

Scherpe Prijs

Scherpe prijs

Over de prijs zijn we graag transparant. Bij ons geen onaangename verrassingen achteraf. We werken altijd met vaste prijzen. Wel zo eerlijk.