Wie zijn wij?

Robbert Jan "Als alles naar wens verloopt ben ik pas tevreden"

Hallo, ik ben Robbert Jan en “als alles goed geregeld is ben ik pas tevreden” ik doe graag een stapje meer. Een eigenschap waar ik trots op ben, maar die me ook vaak in de weg zit. Ik ben namelijk nogal een perfectionist dat brengt nogal eens wat stress met zich mee.
Mijn valkuil is tevens mijn kracht, deze eigenschap maakt dat ik uitblink in mijn vak. Ik denk vooruit, spreek de taal van de mensen en aanverwante partijen en zorg dat het proces goed op elkaar aansluit. Daarnaast ontneem ik de aan- of verkopende partij alles uit handen.

’’ Opgegroeid in Roden, woonachtig in de stad Groningen en jarenlange werkervaring in het Groninger ommeland en met mijn nuchtere ‘’Nait soezen, moar deurbroezen’’ mentaliteit, help ik klanten bij de verkoop, aankoop of taxatie van hun woning in Groningen en Drenthe. ‘’

Joyce " Klant is koning"

Mijn naam is Joyce en ben naast mijn drukke baan als lerares en intern begeleider op een basisschool in Groningen de helpende hand van RJ makelaardij. Als boerendochter weet ik van aanpakken en ga ik geen uitdaging uit de weg. Met mijn ervaringen uit het bedrijfsleven ben ik een procesbewaker en spin in het web. Kom eens langs bij onze vestiging aan de Burgemeester J.G. Legroweg 45b in Eelde, de koffie staat klaar!

‘’Ik zorg ervoor dat het gehele proces met betrekking tot de aankoop, verkoop of taxatie van je woning tot in de puntjes is verzorgd.’’

Juridische en bouwkundige kennis

Verantwoordelijk voelen, dat is erg belangrijk binnen ons vakgebied. Het is nogal wat een huis verkopen of aankopen, er komen zoveel dingen bij kijken waar jij waarschijnlijk nooit over na hebt gedacht. Een fout in het koopcontract of een niet opgemerkt bouwkundig gebrek? RJ makelaardij behoed je voor veel gemaakte fouten en kan je juridisch en bouwkundig van advies voorzien.

NVM makelaar

Robbert Jan is een van de jongste Register makelaars van Nederland en aangesloten bij de NVM. Alle kennis is in huis, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.” Een NVM-makelaar is op de hoogte van wat er in de markt speelt en spreekt de juiste kanalen aan om een perfecte match tot stand te brengen tussen jouw woning en de koper. Ook kan hij je helpen als je op zoek wilt gaan naar een nieuwe woning.

Kennis over huis te koop Groningen

Wij werken in ons eigen woongebied, Groningen stad en de kop van Drenthe. Zo zijn wij op de hoogte van plus- en minpunten in de omgeving. Daarnaast kunnen wij de woningwaarde veel beter inschatten en spreken we de taal van de mensen uit de regio.