Huis kopen

Heb je verhuisplannen?

RJ Makelaardij in Groningen

Bij de koop van een woning komt veel kijken. Van bezichtigen en onderhandelen tot laten taxeren en een koopcontract tekenen. Bovendien is de woningmarkt veranderlijker dan ooit. RJ Makelaardij begeleidt je bij een huis kopen in Groningen of Drenthe. Wordt dit je eerste koophuis? Is er een kleine op komst? Wil je verhuizen van stad naar platteland, of andersom? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Een huis kopen is ook een emotionele gebeurtenis – vaak zelfs één van de belangrijkste beslissingen in je leven. Toch is emotie op zo’n moment een slechte raadgever. Wij nemen je bij de hand en maken je bewust van je mogelijkheden. Daarvoor hebben we meer dan genoeg bouwkundige kennis en aankoopervaring in huis. Met RJ als adviseur sta je er nooit alleen voor.

 • RJ Makelaardij bezichtiging (keuken)
 • RJ Makelaardij bezichtiging (badkamer)
 • RJ Makelaardij verkoop/aankoop vieren
 • RJ Makelaardij tevreden en blije klanten
RJ Makelaardij aankoop, bouwkundig

Hand in hand door huizenland

Een huis kopen is een emotionele gebeurtenis – vaak zelfs één van de belangrijkste beslissingen in je leven. Toch is emotie op zo’n moment een slechte raadgever. Wij nemen je bij de hand en maken je bewust van je mogelijkheden. Daarvoor hebben we meer dan genoeg bouwkundige kennis en aankoopervaring in huis. Met RJ als adviseur sta je er nooit alleen voor.

 • 1

  Kennismaken

  Hoe zien jouw woonwensen eruit? En wat is er financieel mogelijk? We leren je graag eerst wat beter kennen. Jouw verhaal vormt de basis van ons aankoopplan. Samen stippelen we een duidelijke route uit om jouw droomhuis te kunnen kopen.

  RJ Makelaardij verkoopgesprek bij klanten
 • 2

  Bezichtigen

  Iets moois op het oog? Tijdens bezichtigingen inspecteren wij de bouwkundige staat van het huis. Ook bepalen we het toekomstperspectief, voor verduurzaming bijvoorbeeld. Zo ontdek je de positieve en minder positieve kanten van de woning.

  RJ Makelaardij bezichtiging 3.0
 • 3

  Onderhandelen

  Overbieden of eerst laag inzetten? Met een NVM-aankoopmakelaar krijg je meer voor elkaar. Een makelaar die scherp onderhandelt. Iemand die je juridisch bijstaat en adviseert over verborgen gebreken.

  RJ Makelaardij Robbert Jan de Jonge
 • 4

  Tekenen

  Denken jullie eruit te zijn over de prijs? RJ doet een grondige controle van de koopovereenkomst. Je wilt later niet voor verrassingen komen te staan. Wij zorgen dat je zeker weet waarvoor je tekent.

  RJ Makelaardij verkoopgesprek met klant
 • 5

  Taxeren

  Een taxatie van je nieuwe huis is meestal verplicht. De hypotheekverstrekker wil namelijk weten wat de woning waard is. Als adviseur mogen wij deze taxatie niet uitvoeren. Daarom vinden we een betrouwbare externe taxateur voor je.

  RJ Makelaardij taxatie opmeten
 • 6

  Verhuizen

  Met een gerust gevoel kunnen verhuizen. Dat is het uitgangspunt van de overdracht. Zijn alle afspraken nagekomen? Is de woning in goede staat achtergelaten? Samen brengen we nog één bezoek aan jouw toekomstige thuis.

  RJ Makelaardij overdracht

Vast tarief

Aan variabele kosten doen we niet. We hanteren een vast en eerlijk tarief van €2500,- inclusief btw. Wat je hiervoor terugkrijgt? Het RJ Makelaardij aankoopplan, om je wegwijs te maken in het kopen van een huis. Ook vallen drie aankoopbezichtigingen onder de vaste prijs (elke extra bezichtiging kost € 95,-). En met je gratis online zoekprofiel blijf je altijd op de hoogte van het nieuwste aanbod.

RJ Makelaardij Tarieven Web 2.0

Waarom RJ Makelaardij?

Persoonlijk

Bijzonder persoonlijk

Met je makelaar moet je een klik hebben. Wij luisteren goed naar jouw wensen en doen ons uiterste best om die te vervullen.

Snel

Snelle service

Laten taxeren, bezichtiging plannen of professionele foto’s laten maken? Daar mag best een beetje vaart achter zitten. Zo geregeld bij

RJ Makelaardij.

Scherpe Prijs

Scherpe prijs

Over de prijs zijn we graag transparant. Bij ons geen onaangename verrassingen achteraf. We werken altijd met vaste prijzen. Wel zo eerlijk.