Taxeren

0

m2 leefbare ruimte

Bed (1)

0

Slaapkamers

Blauwprint

0

Bouwjaar

Deze moderne hoekwoning met vier slaapkamers is gelegen op een mooie locatie in Haren. De perfecte woning voor als je op zoek bent naar de beste combinatie van duurzaamheid en comfort! Uitstekend geïsoleerd, voorzien van zonnepanelen en voorzien kunststof kozijnen met HR ++ beglazing. De woning heeft een energielabel A en beschikt over een externe garagebox.

Gelegen in een kindvriendelijke buurt, biedt deze woning een ideale combinatie van rustig wonen en nabijheid van alle voorzieningen. Geniet van de groene omgeving met scholen, winkels en openbaar vervoer op korte afstand.

Indeling:

Begane grond: zeer ruime entree/hal, meterkast, toilet, open en moderne keukenopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een inductiekookplaat en een handige boiler. Woonkamer in een L vorm voorzien van grote raampartijen met uitzicht op de groene achtertuin.

Eerste verdieping: overloop, maar liefst vier slaapkamers en een riante badkamer voorzien van een hangend toilet, wastafel met bijbehorend meubel en een inloopdouche. Ook de cv ruimte is op deze verdieping aanwezig.

Buiten: goed onderhouden zonnige tuin. In de tuin is een vrijstaande overkapping aanwezig en een vrijstaande stenen berging. De tuin is achterom te bereiken. De woning beschikt ook over een externe garagebox.

Subsidies: bijzonder aan deze woning is dat er nog verschillende subsidies beschikbaar zijn. Zo is er een SNN subsidie Waardevermeerdering van €4.000,- nog beschikbaar, evenals een eventuele vergoeding van €10.000,- omdat er nog geen bevingschade is gemeld door de huidige eigenaren. Dit biedt de mogelijkheid om de woning naar eigen wens verder te verbeteren.

Info:

- Energielabel A;
- Kunststof kozijnen;
- Zonnepanelen (2023);
- Externe garagebox;
- Nieuw dak (2022);
- Vier slaapkamers.

Kortom, deze moderne hoekwoning biedt comfortabel en zorgeloos wonen in een mooie omgeving. De woning heeft in het echt nog véél meer te bieden! Wij verzorgen graag een uitgebreide bezichtiging, schroom niet en neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak!

*Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.