Taxeren

0

m2 leefbare ruimte

Bed (1)

0

Slaapkamers

Blauwprint

0

Bouwjaar

Leuke en goed onderhouden tussenwoning gelegen aan de Violenstraat in Sappemeer. Met een energielabel A, 12 zonnepanelen op het dak en kunststof kozijnen met HR ++ glas, is deze woning zeer energiezuinig.

De Violenstraat in Sappemeer biedt een prettige woonomgeving met alle voorzieningen binnen handbereik. Winkels, scholen en recreatiemogelijkheden bevinden zich in de nabije omgeving. Daarnaast is de ligging zeer gunstig ten opzichte van uitvalswegen en openbaar vervoer met o.a. trein en busverbindingen richting de stad Groningen.

Indeling:

Begane grond: entree/hal, meterkast, toilet en kelderkast. De woonkamer kijkt uit op een groenstrook en is voorzien van veel lichtinval. Vanuit de woonkamer bereik je de open keukenopstelling welke is voorzien van inbouwapparatuur. De woning beschikt op de begane grond over een handige bijkeuken met bergmogelijkheden en de witgoedopstelling.

Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers, badkamer voorzien van wastafel met bijbehorend meubel en een douchecabine.

Tweede verdieping: ruime bergzolder te bereiken door middel van een vaste trap.

Buiten: de achtertuin is achterom te bereiken en beschikt over een handige overkapping. Daarnaast staat er in de tuin ook een vrijstaande houten berging met voldoende opslagmogelijkheden.

Info:

- 12 zonnepalen;
- Kunststof kozijnen met HR ++ beglazing;
- Energielabel A;
- Goed onderhouden.

Samengevat biedt deze tussenwoning een perfecte combinatie van comfort en duurzaamheid nabij alle benodigde voorzieningen. Met een energielabel A, kunststof kozijnen, HR ++ beglazing, zonnepanelen en voldoende slaapkamers is deze woning ideaal voor starters en/of gezinnen. Kom de woning zelf ervaren en maak een afspraak voor een bezichtiging.

*Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.