Verzetsstrijderslaan 162 Groningen

Taxeren

0

m2 leefbare ruimte

Bed (1)

0

Slaapkamers

Blauwprint

0

Bouwjaar

Goed onderhouden hoekappartement op de tweede verdieping, mooi gelegen aan een groenstrook en grotendeels voorzien van kunststof kozijnen en een energielabel A!

De ligging van het appartement is ideaal. Het bevindt zich in een rustige buurt met alle voorzieningen binnen handbereik. Winkels, supermarkten, scholen en openbaar vervoer liggen op loopafstand. Daarnaast is het Stadspark om de hoek gelegen en ben je met 5 minuten fietsen in de binnenstad van Groningen.

Indeling appartement:

Entree/hal, meterkast, toilet, inbouwkast met witgoedopstelling. Vanuit de hal bereik je de ruime woonkamer voorzien van veel lichtinval door de grote raampartijen op het zuiden. De woonkamer is zo groot dat er een eetgedeelte is gecreëerd. Aan deze zijde van het appartement heb je een mooi uitzicht door de aanwezigheid van het vele groen. Het appartement beschikt over twee slaapkamers, beiden voorzien van inbouwkasten. Vanuit één van de slaapkamers is een balkon te bereiken. De keuken betreft een gesloten keukenopstelling. De keuken beschikt over meerdere inbouwkasten waarvan één inbouwkast met de cv opstelling. De badkamer is praktisch ingedeeld en voorzien van wastafel en douche.

Het appartement beschikt over een inpandige berging. De berging is zeer handig voor het stallen van je fiets en beschikt over meer dan genoeg handige bergruimte.

Info:

- Voorzien van kunststof kozijnen;
- Inpandige berging;
- Energielabel A;
- Nabij het Stadspark;
- Actieve VvE bijdrage €160,06- p/m;
- Verduurzaming subsidie SNN van €4.000,- nog beschikbaar;
- Nog beschikbare €5.000 vaste vergoeding zal worden overgedragen op koper!

Het appartement heeft in het echt nog véél meer te bieden! Aarzel niet en maak een afspraak voor een bezichtiging, zodat je zelf de mogelijkheden kunt ontdekken die dit appartement te bieden heeft.

*Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.