Taxeren

0

m2 leefbare ruimte

Bed (1)

0

Slaapkamers

Blauwprint

0

Bouwjaar

Deze leuke geschakelde woning is gelegen op een mooie locatie in Hoogkerk. De woning is grotendeels voorzien van HR ++ glas, 8 zonnepanelen en voorzien van vloerverwarming op de begane grond. Dit alles is terug te zien in het energielabel A! De woning is gelegen op korte afstand van alle benodigde voorzieningen. De ringweg van Groningen is zeer eenvoudig aan te rijden en het centrum van Groningen is ook gemakkelijk te bereiken. De nabijheid van scholen en het vele groen, maakt deze woning zeer aantrekkelijk voor bijvoorbeeld jonge gezinnen.

Indeling:

Begane grond: entree/hal, meterkast, toilet, bijkeuken, ruime woonkamer voorzien van grote raampartijen en open keukenopstelling voorzien van inbouwapparatuur.

Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers, badkamer voorzien van een toilet, wastafel met bijbehorend meubel, douche en ligbad.

Buiten: onderhoudsarme tuin voorzien van een riante aangebouwde overkapping.

Info:

- energielabel A;
- drie slaapkamers;
- vloerverwarming begane grond;
- grotendeels HR++ beglazing;
- aangebouwde overkapping;
- 8 zonnepanelen (2023);
- mooi gelegen aan een groenstrook.

Kortom, deze geschakelde woning biedt een unieke kans om te wonen in een duurzame en moderne woning. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om een bezichtiging te plannen en de woning zelf te ervaren!

*Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.