Taxeren

0

m2 leefbare ruimte

Bed (1)

0

Slaapkamers

Blauwprint

0

Bouwjaar

Ontdek deze leuke 2-onder-1-kapwoning met vele mogelijkheden, gelegen op een mooie locatie in Zuidbroek! De woning is gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen, spouwisolatie en zonnepanelen. Verder beschikt de woning over drie slaapkamers en een vrijstaande dubbele garage.

Het centrum van Zuidbroek is op korte afstand gelegen en daardoor ben je dichtbij alle voorzieningen, zoals winkels, scholen en openbaar vervoer. Zuidbroek beschikt over een goede busverbinding en over een treinstation. Bovendien ben je binnen enkele minuten op de snelweg, waardoor je binnen 20 autominuten in de stad Groningen kan zijn.

Indeling:

Begane grond: entree/hal, meterkast, en toilet. De woning beschikt over een grote woonkamer voorzien van grote raampartijen die zorgen voor veel lichtinval. Aansluitend aan de woonkamer is de keuken te vinden. De moderne keuken beschikt over voldoende ruimte en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De badkamer is ook gelegen op de begane grond en is voorzien van een inloopdouche en moderne wastafel met bijbehorend meubel. Verder is op de begane grond nog een handige bijkeuken te vinden.

Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers van respectievelijk, 14 m², 9 m² en 7 m². Vanaf de overloop is er middels een vlizotrap een handige bergzolder te bereiken met voldoende opslag mogelijkheden.

Buiten: onderhoudsarme tuin welke recentelijk aan de voorzijde nieuw is bestraat. Er zijn voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein aanwezig. Daarnaast is er een vrijstaande dubbele garage aanwezig welke in gebruik genomen kan worden als hobbyruimte of als opslagruimte.

Info:

- Drie slaapkamers;
- Mooie locatie;
- Dubbele vrijstaande garage;
- Zonnepanelen.

De woning heeft in het echt nog véél meer te bieden! Wij verzorgen graag een uitgebreide bezichtiging, schroom niet en neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak!