Taxeren

0

m2 leefbare ruimte

Bed (1)

0

Slaapkamers

Blauwprint

0

Bouwjaar

Op een aantrekkelijke locatie staat deze leuke hoekwoning met maar liefst zes slaapkamers. De woning is gelegen in een kindvriendelijke woonwijk. Het geheel beschikt over kunststof kozijnen en een aangebouwde bijkeuken.

Het centrum van Norg is op korte afstand gelegen en beschikt over diverse voorzieningen waaronder winkels, horecagelegenheden en sportvoorzieningen. De stad Groningen is binnen 20 autominuten te bereiken waardoor rustig en dorps wonen kan worden gecombineerd met werken in de stad.

Indeling:

Begane grond: entree/hal, meterkast, trapkast, toilet, riante woonkamer voorzien van veel lichtinval, open keukenopstelling welke voorzien is van inbouwapparatuur, ruime bijkeuken voorzien van extra bergmogelijkheden en witgoedopstelling.

Eerste verdieping: ruime overloop, maar liefst vier slaapkamers, badkamer met douchecabine, wastafel en toilet.

Tweede verdieping: door middel van vaste trap te bereiken overloop met cv opstelling, voldoende bergruimte achter de knieschotten en twee slaapkamers welke beiden voorzien zijn van dakramen.

Buiten: de tuin is achterom te bereiken en voorzien van een vrijstaande houten berging.

Info:

- Voorzien van kunststof kozijnen.
- Maar liefst 6 slaapkamers.
- Voorzien van zonnepanelen(lease).
- Energielabel C.

De woning heeft in het echt nog véél meer te bieden! NVM Makelaar Robbert Jan de Jonge verzorgt graag een uitgebreide bezichtiging, schroom niet en neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak! Bezichtigingsaanvragen worden uitsluiten per mail behandeld.