Taxeren

0

m2 leefbare ruimte

Bed (1)

0

Slaapkamers

Blauwprint

0

Bouwjaar

Fraaie 2-onder-1-kapwoning gelegen nabij het centrum van Roden. Het geheel is door de jaren heen uitstekend onderhouden, goed geïsoleerd en beschikt over een ruime geïsoleerde garage. Voldoende ruimte om te parkeren op de eigen oprit met plaats voor meerdere voertuigen.
In de fraai aangelegde tuin is het in de zomerdagen heerlijk vertoeven. Het centrum van Roden is op korte afstand gelegen en beschikt over alle benodigde voorzieningen waaronder vele winkels, diverse horecagelegenheden en sportvoorzieningen. De stad Groningen is binnen 20 autominuten te bereiken waardoor rustig en dorps wonen kan worden gecombineerd met werken in de stad.

Indeling:

Begane grond: hal, meterkast, toilet, woonkamer voorzien van veel lichtinval en karakteristieke erker, provisiekast, eetgedeelte met zicht over de fraai aangelegde tuin, keuken voorzien van inbouwapparatuur, ruime bijkeuken voorzien van extra bergmogelijkheden en witgoedopstelling.

Eerste verdieping: ruime overloop, twee slaapkamers waarvan de grootste slaapkamer van maar liefst 18 vierkante meter zeer eenvoudig in twee slaapkamers is in te delen. De grote slaapkamer beschikt ook over een karakteristiek balkon aan de voorzijde van de woning. Badkamer met ligbad, douche mogelijkheid met douchescherm, dubbele wastafel met bijbehorend meubel en toilet.

Tweede verdieping: door middel van vaste trap te bereiken overloop, voldoende bergruimte achter de knieschotten, derde slaapkamer voorzien van Velux dakraam.

Buiten: zeer grote oprit(recent opnieuw bestraat) met carport en ruimte voor meerdere voertuigen, fraai aangelegde tuin waar altijd voldoende ruimte is voor de zon. Er zijn verschillende zitmogelijkheden gecreëerd en er is voldoende bergruimte aanwezig met de aanwezigheid van een plezierig tuinhuis en de geïsoleerde stenen garage voorzien van elektrische deur.

Info:

- Voorzien van dubbelglas, dak en gevelisolatie.
- Fraai aangelegde tuin.
- Ruime oprit met ruimte voor meerdere voertuigen.
- Riante geïsoleerde garage.

De woning heeft in het echt nog véél meer te bieden! NVM Makelaar Robbert Jan de Jonge verzorgt graag een uitgebreide bezichtiging, schroom niet en neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak! Bezichtigingsaanvragen worden uitsluiten per mail behandeld.

*Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.