Taxeren

0

m2 leefbare ruimte

Bed (1)

0

Slaapkamers

Blauwprint

0

Bouwjaar

Goed onderhouden tussenwoning in Hoogezand met energielabel A en zonnepanelen. De woning beschikt over een doordachte indeling met ruime kamers en moderne voorzieningen.

De huidige eigenaar heeft slim gebruik gemaakt van de SNN-subsidie van €10.000, waardoor de duurzame kenmerken van de woning verder zijn geoptimaliseerd. Bovendien is er nog geen melding gedaan van bevingsschade, waardoor er minimaal nog eens €10.000 beschikbaar zal zijn voor de toekomstige koper. Dit biedt een unieke kans om de woning verder te verbeteren naar eigen wens.

Hoogezand staat bekend om zijn uitstekende bereikbaarheid en voorzieningsniveau. Met goede verbindingen naar omliggende steden en de nabijheid van diverse winkels, scholen en recreatievoorzieningen, is dit een ideale locatie voor gezinnen, professionals en levensgenieters.

Comfortabel wonen:

Begane grond: entree/hal, moderne meterkast, toiletruimte welke recentelijk is gerenoveerd en voorzien van een hangtoilet en fonteintje, ruime woonkamer met grote raampartijen die zorgen voor veel lichtinval, open keukenopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur en aangebouwde bijkeuken met ruimte voor de witgoedopstelling.

Eerste verdieping: overloop, twee slaapkamers en badkamer. De master bedroom is zeer ruim want deze kamer bestaat uit twee samengevoegde kamers. Indien gewenst is het zeer eenvoudig om van deze grote ruimte weer twee slaapkamers te maken. De badkamer is van alle gemakken voorzien en beschikt o.a. over een douchecabine, bad, wastafel met bijbehorend meubel en een toilet.

Tweede verdieping: door middel van een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken waar de derde slaapkamer zich bevindt. In deze ruimte kunnen eenvoudig meerdere kamers worden gerealiseerd. Er is voldoende lichtinval met door de aanwezigheid van meerdere dakramen.

Buiten: goed onderhouden achtertuin voorzien van een achterom. De tuin beschikt over een handige aangebouwde overkapping en een vrijstaande houten berging.

Info:

- Energielabel A;
- Goed onderhouden;
- Nog geen bevingsschade gemeld (minimaal €10.000 nog beschikbaar);
- Zonnepanelen.

Kortom, deze charmante tussenwoning biedt een unieke kans om te wonen in een duurzame en goed onderhouden woning. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om een bezichtiging te plannen en de woning zelf te ervaren!

*Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.