Taxeren

0

m2 leefbare ruimte

Bed (1)

0

Slaapkamers

Blauwprint

0

Bouwjaar

Ontdek deze leuke 2-onder-1-kapwoning met vele mogelijkheden, gelegen op een mooie locatie in Peize! De woning is goed geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen wat resulteert in het energielabel A. Verder beschikt de woning over vier slaapkamers en een aangebouwde stenen garage.

Het centrum van Peize is op korte afstand gelegen en beschikt over diverse voorzieningen waaronder winkels, horecagelegenheden en sportvoorzieningen. De stad Groningen is binnen 15 autominuten te bereiken waardoor rustig en dorps wonen kan worden gecombineerd met werken in de stad.

Indeling:

Begane grond: entree/hal, meterkast, toilet, keukenopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur, ruime woonkamer met vloerverwarming en ronde erker, aangename houtkachel en eetgedeelte met uitzicht op de tuin. De garage is gemakkelijk toegankelijk vanuit de woning en biedt veel praktische voordelen.

Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel, bad en een douchecabine.

Tweede verdieping: overloop met cv opstelling. Op deze verdieping bevindt zich nog een ruime slaapkamer met nog meer opbergruimte door de aanwezigheid van handige knieschotten. Ook is er een was/bergruimte aanwezig.

Buiten: de woning beschikt over een eigen oprit met plek voor meerdere voertuigen. De achtertuin tuin ligt op het zuiden waardoor de hele dag zon aanwezig is. Er zijn meerdere zitplekken gecreëerd waardoor je altijd kunt genieten van de zon of schaduw.

Info:

- aangebouwde garage van 24m2;
- 4 slaapkamers;
- energielabel A;
- 12 zonnepanelen;
- tuin op het zuiden;
- alle subsidies inzake aardbevingsschade nog beschikbaar!

De Poelakkers 36 in Peize is een ideale woning voor wie op zoek is naar ruimte, comfort en duurzaamheid. Met vier slaapkamers, een energielabel A en een aangebouwde stenen garage, biedt deze woning alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en energiezuinig leven. Kom langs en ontdek zelf de vele voordelen van deze 2-onder-1 kapwoning!

*Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.