Taxeren

0

m2 leefbare ruimte

Bed (1)

0

Slaapkamers

Blauwprint

0

Bouwjaar

Gelegen aan de rand van het Groningse stadscentrum staat deze charmante en sfeervolle schipperswoning. De woning is voorzien van dakisolatie en 8 zonnepanelen wat resulteert in een laag energieverbruik. De woning is door de jaren heen verbeterd en gemoderniseerd en is voorzien van drie slaapkamers, een moderne badkamer en een kunststof dakkapel.

De woning is gelegen op loopafstand van alle benodigde voorzieningen. De kindvriendelijke Tuinwijk is een geliefde buurt door de nabijheid van het stadscentrum, de centrale ligging nabij uitvalswegen en verscheidene voorzieningen zoals zwembad, scholen en winkelcentra. Dankzij het Noorderplantsoen als je achtertuin, heb je een groen toevluchtsoord binnen handbereik, perfect voor ontspannen wandelingen, een drankje, joggen of gewoon om van de rustige schoonheid van de natuur te genieten.

Indeling:

Begane grond: entree/hal, meterkast, riante woonkamer met hoge plafonds en grote ramen die zorgen voor veel lichtinval. De woonkamer is voorzien van een sfeervolle gashaard. Vanuit de woonkamer is de keuken te bereiken welke voorzien is van elektrische vloerverwarming. De keuken is voorzien van voldoende ruimte en inbouwapparatuur. Op de begane grond is een slaapkamer te vinden welke ook in gebruik kan worden genomen als werk of studeerkamer. De badkamer is modern en voorzien van een hangtoilet, wastafel met bijbehorend meubel, inloopdouche en elektrische vloerverwarming.

Eerste verdieping: overloop met bergruimte, door de aanwezigheid van een riante onderhoudsarme kunststof dakkapel zijn er twee slaapkamers aanwezig. Beide slaapkamers worden verwarmd middels elektrische verwarming.

Buiten: leuke achtertuin/patio, de woning is achterom te bereiken middels een handige aangebouwde houten berging met voldoende opbergmogelijkheden.

Info:

- Voorzien van 8 zonnepanelen;
- Kunststof dakkapel;
- Laag energieverbruik;
- 3 slaapkamers;
- Nabij het Noorderplantsoen.

Kortom, deze charmante schipperswoning biedt een unieke kans om te wonen in een gemoderniseerde en sfeervolle woning in het hart van Groningen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om een bezichtiging te plannen en de charme van deze woning zelf te ervaren!

*Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.