Taxeren

0

m2 leefbare ruimte

Bed (1)

0

Slaapkamers

Blauwprint

0

Bouwjaar

Heb je altijd al gedroomd van een vrijstaande woning nabij het centrum van Roden? Dan is dit je kans! Gelegen op een hoekperceel van 460m2, met een eigen oprit en een houten garage, heeft deze woning enorm veel potentieel. De woning dient gemoderniseerd te worden en voor de handige klusser is dit een uitgelezen kans om een woning volledig naar eigen smaak in te richten en te verbouwen!

Het centrum van Roden is op loopafstand gelegen en beschikt over alle benodigde voorzieningen waaronder vele winkels, diverse horecagelegenheden en sportvoorzieningen. Daarnaast is Roden omringd met natuur om lekker te wandelen of te fietsen. Groningen en Assen zijn binnen 20 minuten te bereiken met de auto waardoor rustig en dorps wonen kan worden gecombineerd met werken in de stad. Tevens is het busstation van Roden op 5 minuten loopafstand, er gaan meerdere bussen per uur naar Groningen of Assen.

Indeling:

Begane grond: entree/hal, meterkast, toilet, riante woonkamer van maar liefst circa 39m2 voorzien van veel lichtinval, keukenopstelling voorzien van een handige trapkast en een een aparte cv ruimte. Levensloopbestendig wonen, want de woning beschikt over een slaapkamer op de begane grond met toegang tot de badkamer.

Eerste verdieping: overloop en twee slaapkamers welke beiden voorzien zijn van bergruimte. Vanaf de overloop is ook een handige bergruimte te bereiken van circa 5m2. De indeling op de eerste verdieping kan nog volledig naar eigen smaak ingedeeld worden.

Buiten: de woning staat op een hoekperceel van 460m2. Er is rondom een tuin die naar eigen invulling is in te delen. In de tuin staat een schuurtje met voldoende opbergmogelijkheden en een vrijstaande garage. Er is aan de achterzijde van de woning een eigen oprit aanwezig met plek voor meerdere voertuigen.

Info:

- nog geen aardbeving gerelateerde schade en subsidie geclaimd;
- nabij het centrum van Roden;
- vrijstaande garage;
- energielabel D;
- niet-bewoningsclausule van toepassing;
- woning met veel mogelijkheden!

Interesse in deze woning? Wij verzorgen graag een uitgebreide bezichtiging. Neem hiervoor contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak!