Taxeren

0

m2 leefbare ruimte

Bed (1)

0

Slaapkamers

Blauwprint

0

Bouwjaar

Op een aantrekkelijke locatie staat deze leuke hoekwoning met verassend veel ruimte. De woning is gelegen in een kindvriendelijke woonwijk. Het geheel beschikt over kunststof kozijnen en een aangebouwde bijkeuken. De woning dient gemoderniseerd te worden en voor de handige klusser is dit een uitgelezen kans om een woning volledig naar eigen smaak in te richten en te verbouwen!

Het centrum van Peize is op korte afstand gelegen en beschikt over diverse voorzieningen waaronder winkels, horecagelegenheden en sportvoorzieningen. De stad Groningen is binnen 15 autominuten te bereiken waardoor rustig en dorps wonen kan worden gecombineerd met werken in de stad.

Indeling:

Begane grond: entree/hal, meterkast, trapkast, toilet, riante woonkamer voorzien van veel lichtinval, keukenopstelling, ruime bijkeuken voorzien van extra bergmogelijkheden.

Eerste verdieping: ruime overloop, maar liefst vier slaapkamers, badkamer met douche, wastafel en toilet.

Tweede verdieping: de tweede verdieping is door middel van een vaste trap te bereiken. Op deze verdieping is de o.a. de CV installatie te vinden. De ruimte kan op meerdere manieren worden gebruikt en de mogelijkheid is er om meerdere slaapkamers te realiseren.

Buiten: voldoende parkeergelegenheid in de rustige straat. De tuin is door middel van een achterom te bereiken.

Info:

- Niet-bewoningsclausule van toepassing;
- Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen;
- Woning met veel mogelijkheden!

De woning heeft in het echt nog véél meer te bieden! Wij verzorgen graag een uitgebreide bezichtiging, schroom niet en neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak! Bezichtigingsaanvragen worden uitsluiten per mail behandeld.