Taxeren

0

m2 leefbare ruimte

Bed (1)

0

Slaapkamers

Blauwprint

0

Bouwjaar

Deze leuke tussenwoning is gelegen op een mooie locatie en op korte afstand van het centrum van Groningen. Het geheel is door de jaren heen uitstekend onderhouden en extra geïsoleerd o.a. voorzien van HR beglazing en spouwmuurisolatie. De courant afgewerkte woning beschikt over een nette keuken en een moderne badkamer. Kortom; een heerlijke gemoderniseerde woning op een top locatie!

De woning is gelegen in de gezellige en groene Bloemenbuurt op korte afstand van alle benodigde voorzieningen. De ringweg van Groningen is zeer eenvoudig aan te rijden en het centrum van Groningen is met enkele fietsminuten te bereiken. De nabijheid van het centrum en het groene Pioenpark maakt deze woning zeer aantrekkelijk voor bijvoorbeeld starters of ouders die op zoek zijn naar een woning voor hun studerende zoon of dochter.

Indeling:

Begane grond: entree/hal, meterkast, trap naar de eerste verdieping. De begane grond beschikt over een separaat toilet met fontein, sfeervolle en lichte woonkamer, open keukenopstelling van alle gemakken voorzien. Zo beschikt deze onder andere over diverse inbouwapparatuur (incl. vaatwasser), en veel handige berg- en werkruimte. Aan de achterzijde van de woning is de bijkeuken te vinden met de witgoedopstelling en voldoende bergruimte.

Verdieping: overloop, twee slaapkamers waarvan de grootste slaapkamer eenvoudig nog in twee slaapkamers opgedeeld kan worden. Nette badkamer voorzien van een wastafel, inloopdouche en een tweede toilet. Vanaf de overloop kan de bergzolder bereikt worden door middel van een vlizotrap. De bergzolder beschikt over meer dan voldoende bergruimte.

Buiten: zonnige tuin waar het in de zomerdagen heerlijk vertoeven is. De tuin is onderhoudsarm en achterom te bereiken.

Info:

- Nette keuken en badkamer.
- Voorzien van spouwisolatie.
- Voorzien van HR beglazing.
- Eenvoudig drie slaapkamers te realiseren.
- Courant afgewerkt.

De woning heeft in het echt nog véél meer te bieden! Wij verzorgen graag een uitgebreide bezichtiging, schroom niet en neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak! Bezichtigingsaanvragen worden uitsluitend per mail behandeld.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.