Taxeren

0

m2 leefbare ruimte

Bed (1)

0

Slaapkamers

Blauwprint

0

Bouwjaar

Welkom bij jouw nieuwe thuis, gelegen aan de Hofstedenlaan 21 te Roden! Deze gezellige tussenwoning biedt comfortabele leefruimte voor het hele gezin met vier slaapkamers. De woning is uitstekend geïsoleerd en beschikt o.a. over zonnepanelen, spouwisolatie, dak- en bodemisolatie wat terug te zien is in het energielabel B!

De woning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke buurt in Roden. Op loopafstand vind je diverse voorzieningen, zoals scholen, winkels en openbaar vervoer. De prachtige natuur van Drenthe ligt binnen handbereik, waardoor je kunt genieten van wandel- en fietsroutes in de omgeving. De stad Groningen is binnen 20 autominuten te bereiken waardoor rustig en dorps wonen kan worden gecombineerd met werken in de stad.

Indeling:

Begane grond: entree/hal, meterkast, toilet en een handige trapkast. De keuken is functioneel, maar kan wel een renovatie gebruiken. Dit biedt de perfecte kans om jouw droomkeuken te creëren. De woonkamer is recentelijk gerenoveerd en o.a. voorzien van een hoogwaardige nieuwe vloer. Tot slot is er een aangebouwde bergruimte aanwezig op de begane grond welke ook als bijkeuken in gebruik kan worden genomen.

Eerste verdieping: op eerste verdieping zijn drie slaapkamers aanwezig. De badkamer is ruim en beschikt over een douchecabine, toilet, wastafel met bijbehorend meubel en een bad.

Tweede verdieping: de tweede verdieping is door middel van een vaste trap te bereiken en beschikt over een overloop met veel bergruimte. Op deze verdieping is een vierde slaapkamer aanwezig.

Buiten: de tuin is achterom te bereiken en beschikt over een aangebouwde houten overkapping. Er is zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde van de woning genoeg parkeergelegenheid.

Info:

- €5.000,- bevingschade subsidie nog beschikbaar!
- Energielabel B;
- Zonnepanelen;
- Bodemisolatie;
- Spouwisolatie;
- Dakisolatie;
- 4 slaapkamers!

De woning heeft in het echt nog véél meer te bieden! Wij verzorgen graag een uitgebreide bezichtiging, schroom niet en neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak!

*Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.