Taxeren

0

m2 leefbare ruimte

Bed (1)

0

Slaapkamers

Blauwprint

0

Bouwjaar

Deze leuke tussenwoning is gelegen op een mooie locatie in Lewenborg. De woning beschikt grotendeels over kunststof kozijnen en heeft vier slaapkamers. De subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen €10.000 is beschikbaar en zal worden overgedragen!

De woning is gelegen op korte afstand van alle benodigde voorzieningen. De ringweg van Groningen is zeer eenvoudig aan te rijden en het centrum van Groningen is ook zeer gemakkelijk te bereiken. De nabijheid van scholen en het vele groen, maakt deze woning zeer aantrekkelijk voor bijvoorbeeld jonge gezinnen.

Indeling:

Begane grond: entree/hal, meterkast, toilet, bijkeuken met witgoedopstelling, ruime woonkamer voorzien van grote raampartijen en open keukenopstelling voorzien van inbouwapparatuur.

Eerste verdieping: overloop, drie ruime slaapkamers, badkamer voorzien van een toilet, wastafel met bijbehorend meubel en bad met douche.

Tweede verdieping: deze verdieping beschikt over de cv opstelling, voldoende bergruimte en een vierde slaapkamer.

Buiten: heerlijke tuin gelegen aan een groene strook en voorzien van een vrijstaande houten berging en een aangebouwde overkapping. Parkeren is mogelijk op de eigen oprit.

Info:

- Kindvriendelijke woonomgeving.
- Gelegen aan een groenstrook.
- Energielabel C
- Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen.
- Subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen €10.000 nog beschikbaar!

De woning heeft in het echt nog véél meer te bieden! Wij verzorgen graag een uitgebreide bezichtiging, schroom niet en neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak!