Taxeren

0

m2 leefbare ruimte

Bed (1)

0

Slaapkamers

Blauwprint

0

Bouwjaar

Deze leuke hoekwoning is gelegen op een mooie locatie in Lewenborg. Het geheel is door de jaren heen uitstekend onderhouden, grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met HR ++ beglazing, beschikt onder andere over zonnepanelen en is voorzien van vloerverwarming.

De woning is gelegen op korte afstand van alle benodigde voorzieningen. De ringweg van Groningen is zeer eenvoudig aan te rijden en het centrum van Groningen is ook zeer gemakkelijk te bereiken. De nabijheid van scholen en het vele groen, maakt deze woning zeer aantrekkelijk voor bijvoorbeeld jonge gezinnen.

Indeling:

Begane grond: entree/hal, meterkast, toilet, bijkeuken met witgoedopstelling, riante woonkamer voorzien van grote raampartijen en trapkast, open keukenopstelling voorzien van inbouwapparatuur. De begane grond is grotendeels voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping: overloop, drie ruime slaapkamers, badkamer voorzien van een toilet, wastafel met bijbehorend meubel, bad en een douchecabine.

Tweede verdieping: deze verdieping beschikt over de cv opstelling, voldoende bergruimte en een vierde slaapkamer. Recent is er een kunststof dakkapel geplaatst.

Buiten: heerlijke tuin gelegen aan een groene strook en voorzien van een vrijstaande houten berging.

Info:

- Recent voorzien van een kunststof dakkapel.
- Kindvriendelijke woonomgeving.
- Voorzien van zonnepanelen.
- Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met HR ++ beglazing.
- Vloerverwarming.

De woning heeft in het echt nog véél meer te bieden! NVM Makelaar Robbert Jan de Jonge verzorgt graag een uitgebreide bezichtiging, schroom niet en neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak! Bezichtigingsaanvragen worden uitsluitend per mail behandeld.