Taxeren

0

m2 leefbare ruimte

Bed (1)

0

Slaapkamers

Blauwprint

0

Bouwjaar

Heb je altijd al gedroomd van een vrijstaande woning op een mooi perceel? Dan is dit je kans! Gelegen op een perceel van 445m2, met een eigen oprit en een houten garage, heeft deze woning enorm veel potentieel. De woning dient gemoderniseerd en gerenoveerd te worden en voor de handige klusser is dit een uitgelezen kans om een woning volledig naar eigen smaak in te richten en te verbouwen!

Het centrum van Zuidbroek is op korte afstand gelegen en daardoor ben je dichtbij alle voorzieningen, zoals winkels, scholen en openbaar vervoer. Zuidbroek beschikt over een goede busverbinding en over een treinstation. Bovendien ben je binnen enkele minuten op de snelweg, waardoor je binnen 20 autominuten in de stad Groningen kan zijn.

Indeling:

Begane grond: entree/hal, meterkast, woonkamer voorzien van grote raampartijen met veel lichtinval, slaapkamer, keuken, cv ruimte, toilet en badkamer voorzien van wastafelmeubel en inloopdouche.

Eerste verdieping: overloop en drie slaapkamers.

Buiten: de woning staat op een perceel van 445m2. Er is een tuin die naar eigen invulling is in te delen. In de tuin staat een stenen berging met voldoende opbergmogelijkheden en een vrijstaande houten garage met carport. Er is naast de woning een eigen oprit aanwezig met plaats voor meerdere voertuigen.

Info:

- Vrijstaande garage;
- As is, Where is clausule van toepassing;
- Projectnotaris Notariaat Slochteren.

Kortom, deze vrijstaande woning aan de Heiligelaan 19 Zuidbroek biedt veel potentie voor de handige klusser die graag een persoonlijke touch aan zijn woning wil geven. Aarzel niet en maak een afspraak voor een bezichtiging, zodat je zelf de mogelijkheden kunt ontdekken die deze woning te bieden heeft.

*Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.