Taxeren

0

m2 leefbare ruimte

Bed (1)

0

Slaapkamers

Blauwprint

0

Bouwjaar

Op een aantrekkelijke locatie staat deze goed onderhouden eindwoning met vier slaapkamers. Het geheel beschikt volledig over kunststof kozijnen met HR ++ beglazing en een garagebox. De woning dient gemoderniseerd te worden en voor de handige klusser is dit een uitgelezen kans om een keuken en badkamer volledig naar eigen smaak in te richten. In de loop der jaren is het geheel uitstekend onderhouden en onder andere voorzien van bodemisolatie, spouwisolatie en recentelijk ook van een nieuwe cv ketel.

De woning is gelegen op korte afstand van het winkelcentrum Paddepoel en alle benodigde voorzieningen zijn op loopafstand bereikbaar. De ringweg van Groningen is zeer eenvoudig aan te rijden en het centrum van Groningen is ook zeer gemakkelijk te bereiken. De nabijheid van scholen en het vele groen, maakt deze woning zeer aantrekkelijk voor onder andere jonge gezinnen.

Indeling:

Begane grond: entree/hal, meterkast, toilet, woonkamer voorzien van veel lichtinval. In het verleden is er een doorbraak gemaakt om een open keukenopstelling te creëren. Bekijk de fotopresentatie voor verbouwinspiratie van de keuken en woonkamer.

Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers en badkamer voorzien van toilet, wastafel en douchecabine. Ook de badkamer dient gemoderniseerd te worden. Bekijk de fotopresentatie voor verbouwinspiratie van de badkamer.

Tweede verdieping: overloop, wasruimte met cv opstelling voorzien van een HR ketel uit 2021 (eigendom). Een vierde slaapkamer welke voorzien is van een kunststof dakkapel.

Buiten: fraai aangelegde en zonnige tuin op het Zuiden. Achter in de tuin staat een stenen berging met voldoende opslagmogelijkheid. Tot slot beschikt de woning over een externe garagebox van 18m2.

Info:

- Volledig voorzien van kunststof kozijnen met HR ++ beglazing.
- Garagebox.
- Spouwmuur isolatie.
- Bodemisolatie.
- HR ketel uit 2021.
- Energielabel C.


De woning heeft in het echt nog véél meer te bieden! NVM Makelaar Robbert Jan de Jonge verzorgt graag een uitgebreide bezichtiging, schroom niet en neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak! Bezichtigingsaanvragen worden uitsluiten per mail behandeld.

*Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.