Taxeren

0

m2 leefbare ruimte

Bed (1)

0

Slaapkamers

Blauwprint

0

Bouwjaar

Ben je op zoek naar een ruime en energiezuinige woning? Deze 2-onder-1-kap woning, gelegen op een mooie locatie in Vries, beschikt over maar liefst vijf slaapkamers. De woning heeft een laag energieverbruik, is volledig geïsoleerd, beschikt over 18 zonnepanelen en een energielabel A.

De woning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke wijk. Vries is een gezellig esdorp dat beschikt over voldoende voorzieningen. Vries is gunstig gelegen ten opzichte van Groningen en Assen. Beide steden zijn binnen 20 minuten te bereiken met de auto waardoor rustig en dorps wonen kan worden gecombineerd met werken in de stad. De nabijheid van scholen en het vele groen, maakt deze woning zeer aantrekkelijk voor bijvoorbeeld jonge gezinnen.

Indeling:

Begane grond: entree/hal, meterkast, toilet, ruime woonkamer met vloerverwarming, aangename houtkachel en uitzicht op de tuin. Keukenopstelling met eetgedeelte. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De voormalig garage is nu in gebruik als handige inpandige berging. De berging kan eventueel door het plaatsen van een garagedeur weer in gebruik worden genomen als inpandige garage.

Eerste verdieping: overloop, vier slaapkamers waarvan één slaapkamer is voorzien van een sauna. Op de eerste verdieping is voldoende bergruimte aanwezig in de slaapkamers door middel van inbouwkasten en knieschotten. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel, bad en een douchecabine.

Tweede verdieping: op deze verdieping bevindt zich nog een ruime slaapkamer met nog meer opbergruimte door de aanwezigheid van handige knieschotten.

Buiten: heerlijke tuin gelegen aan het water. De tuin ligt op het zuiden waardoor de hele dag zon aanwezig is. Er zijn meerdere zitplekken gecreëerd. De woning beschikt over een eigen oprit met carport.

Info:

- 147m2 woonoppervlak;
- Inpandige berging van 18m2;
- 5 slaapkamers;
- Energielabel A;
- Aan water gelegen;
- Subsidie Waardevermeerdering €4.000,- nog beschikbaar!

Dus als je op zoek bent naar een woning die je veel ruimte, comfort en een duurzame toekomst biedt, dan is deze 2-onder-1-kap woning iets voor jou! De woning heeft in het echt nog véél meer te bieden! Wij verzorgen graag een uitgebreide bezichtiging, neem hiervoor contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak!

*Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.