Begoniastraat 21 Groningen

Taxeren

0

m2 leefbare ruimte

Bed (1)

0

Slaapkamers

Blauwprint

0

Bouwjaar

Een ideale starterswoning in de karakteristieke Amsterdamse Schoolstijl! Deze leuke tussenwoning is recentelijk gemoderniseerd en volledig instapklaar. De woning is voorzien van een nieuwe keuken, moderne badkamer, degelijke aanbouw en zonnepanelen, je kunt er zo in! De woning is gelegen in de gezellige en groene Bloemenbuurt op korte afstand van alle benodigde voorzieningen. De ringweg van Groningen is zeer eenvoudig aan te rijden en het centrum van Groningen is met enkele fietsminuten te bereiken. De nabijheid van het centrum en het vele groen, maakt deze woning zeer aantrekkelijk voor bijvoorbeeld starters of ouders die op zoek zijn naar een woning voor hun studerende zoon of dochter.

Indeling:

Begane grond: entree/hal, vernieuwde meterkast, knusse woonkamer, open keukenopstelling onder andere voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur, moderne badkamer voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Verdieping: overloop met cv opstelling, twee slaapkamers waarvan de grootste slaapkamer nog in twee slaapkamers opgedeeld kan worden.

Buiten: zonnige tuin waar het in de zomerdagen heerlijk vertoeven is. De tuin is voorzien van een vrijstaande stenen berging.

Info:

- Nieuwe keuken
- Voorzien van zonnepanelen
- Voorzien van een degelijke aanbouw
- Moderne badkamer
- Actieve VvE €90 euro p/m
- Energielabel D

De woning heeft in het echt nog véél meer te bieden! NVM Makelaar Robbert Jan de Jonge verzorgt graag een uitgebreide bezichtiging, schroom niet en neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak! Bezichtigingsaanvragen worden uitsluitend per mail behandeld.