Huis verkopen

Wil jij je huis verkopen? Met jarenlange ervaring binnen de Groningse en Drentse woningmarkt is het RJ makelaardij die het beste resultaat behaald.

Smaakt jouw brood altijd net zo lekker als dat van de warme bakker?

Gekke vraag misschien? Nou in de huidige huizenmarkt is het gepast om dit te vragen. Ons huis wordt wel verkocht, waarom zou ik een makelaar inschakelen en zo mijn huis verkopen?

”Ik durf met zekerheid te zeggen… RJ makelaardij krijgt meer voor elkaar, zodat jij veel meer haalt uit de verkoop van je huis.”

Een mooi voorbeeld uit de praktijk… Marktplaats, huis te koop Groningen, heb jij er weleens over nagedacht dat je dan de juiste koper die veel meer wilde betalen en dolgraag naar deze regio komt niet bereikt.

“Door je huis op de juiste wijze in de markt te positioneren behalen we samen het beste resultaat. Mooi toch?”

RJ makelaardij verkoopt jouw woning in Groningen of Drenthe voor een eerlijk tarief zonder extra kosten

- € 3500,- inclusief btw.

Onder andere inbegrepen:

  • RJ makelaardij verkoopplan
  • Professionele fotografie
  • 360 graden fotografie
  • Plattegronden
  • Inmeten
  • Video
  • Presentatie Funda
  • Social media campagne
Contact opnemen

Je huis verkopen, hoe gaat dit proces precies lopen?
Nou, we lopen letterlijk met je mee en begeleiden je bij de te nemen 7 stappen in het verkoopproces.

1. De kennismaking

De gezellige kennismaking begint bij jou thuis, waar we een waardebepaling doen en een reële schatting maken van de verkoopwaarde.

2. Het verkoopplan

Zonder goed plan geen succes, stap twee hoe vinden we de juiste koper? We checken de marktprijzen, vergelijkbare huizen in de regio, verkochte huizen in de regio en we maken een verkoopplan.

3. De presentatie

Juist presenteren is goed verkopen, daarom schakelen wij de juiste professionals in voor een perfecte presentatie op de juiste kanalen. Een professionele presentatie bestaande uit hoogte foto’s, 360-graden foto’s, een video en plattegronden. De effectieve kanalen die wij inzetten voor een huis verkopen zijn; Funda, onze website en social media.

4. De Bezichtigingen

Laten zien wat de aankopende partij moet zien, dat is het specialisme van de RJ makelaardij. Tijdens de bezichtiging nemen we de koper mee in de kansen en mogelijkheden die jouw woning te bieden heeft. “De Pluspunten profileren en inspelen op wat de aankopende partij wil resulteert vaak in, liefde op het eerste gezicht, het huis.”

5. De onderhandeling

Onderhandelen, we gaan nooit over één nacht ijs. Wij hebben marktkennis en laten ons nooit overrompelen door een aankopende partij. We houden ons aan het plan, zo behalen we altijd het juiste resultaat.

6. De koopovereenkomst

Is er overeenstemming over de prijs? Dan stellen we de koopovereenkomst op en helpen wij je bij de juridisch afhandeling en of alle gemaakte afspraken eerlijk en duidelijk op papier staan.

7. De overdracht

De overdracht: Een emotioneel moment… Afscheid nemen, daarom doen wij de overdracht, eindinspectie en alles waar jij nu even niet mee bezig wilt zijn.

Heb jij enig idee hoeveel meer je woning op kan brengen met de juiste presentatie?
Neem contact op wij zijn immers meer dan je verkoopmakelaar.

Contact opnemen