Huis kopen

Je zoekt op huis te koop Groningen of Drenthe of via Funda en jammer genoeg, zonder succes. Alleen daar brengt RJ makelaardij verandering in! Stel je nu eens voor, je zet ons in als aankoopmakelaar… dan weet je zeker dat je op het juiste moment op de juiste plek bent.

Waarom een aankoopmakelaar inschakelen?

Een huis aankopen is een emotionele gebeurtenis, het is vaak zelfs één van de belangrijkste beslissingen in je leven. Je emotie laten spreken tijdens een huis aankopen is een slechte raadgever. Je maakt daardoor vaak de verkeerde keuzes, het gevolg…

“Te veel betalen voor de woning of wellicht een miskoop door alle gebreken die jij over het hoofd hebt gezien, gaat je met een aankoopmakelaar niet overkomen.”

RJ is meer dan alleen je aankoopmakelaar

Wij nemen je bij de hand, evalueren en managen jouw emoties en maken jou met onze bouwkundige kennis en aankoopervaring bewust van je keuze. Juist of onjuist, elke stap die jij gaat zetten in het verkoopproces doe jij bewust zodat je geen fouten maakt.

“Een nieuw huis is thuis, en het zou vreselijk zonde zijn dat jij je in de nieuwe omgeving niet veilig en vertrouwd voelt.”

RJ makelaardij helpt je om een woning aan te kopen voor een eerlijk tarief

€ 1750,- inclusief btw.
Onder andere inbegrepen:

  • 3 aankoopbezichtigingen (elke extra bezichtiging voor € 95,- inclusief btw.)
  • RJ makelaardij aankoopplan
  • Gratis zoekprofiel, zo blijf je altijd op de hoogte van het nieuwste aanbod
Contact opnemen

Hoe verloopt ons plezierig en succesvol aankoopproces?

1. De kennismaking

We beginnen natuurlijk met een gezellige kennismaking! Daarna inventariseren we de woonwensen en checken de financiële mogelijkheden. Waarna we jou matchen met een passende hypotheekadviseur.
“We hebben een groot netwerk van gecertificeerde hypotheekadviseurs passend bij iedere financiële situatie.”

2. De eyeopener

De bezichtiging. Het gevoel gaat spreken en wellicht zie je het huis dat je leven gaat veranderen. Daarom doen wij tijdens de bezichtiging de inspectie van de bouwkundige staat van het huis en welk toekomstperspectief er o.a. is voor verduurzamen en andere woonwensen. Tevens brengen we de positieve en minder positieve kanten van het huis in kaart.

3. De onderhandeling

Je krijgt meer voor elkaar met ons als NVM aankoopmakelaar. Ja, scherp onderhandelen daar zijn we goed in, de laagste prijs en wel met de juiste voorwaarden. Iemand die je adviseert over verborgen gebreken en je juridisch bijstaat. Deze verantwoordelijkheid nemen we graag!

4. De koopovereenkomst

Denken jullie eruit te zijn over de prijs? RJ makelaardij controleert de koopovereenkomst. Zo weten we zeker dat jij tekent voor alle juist gemaakte afspraken.

5. Hand in hand door huizenland

We ondersteunen je in het financiële proces, matchen jou met een passende hypotheekadviseur en een externe betrouwbare taxateur. RJ makelaardij als jouw adviseur mag de taxatie namelijk niet uitvoeren omdat wij anders meerdere belangen dienen.

6. De overdracht

Het grote “moment suprême” de overdracht! Samen bezoeken we jullie droomhuis en checken of het nog steeds het droomhuis is. De huidige staat, zijn alle afspraken nagekomen, we willen natuurlijk geen onnodig gezeur achteraf!

Wil jij eindelijk je droomhuis bemachtigen?
Neem contact op wij zijn immers meer dan alleen je aankoopmakelaar.

Contact opnemen