Huis Taxeren

Staat je huis te koop in Groningen of Drenthe en ben je een NWWI gevalideerd taxatierapport nodig? Heb je een huis gekocht of heb je misschien verbouwplannen? Met RJ makelaardij ervaart geen enkele partij oponthoud!

Zo snel? Een taxatie binnen 2 werkdagen na opname lukt zeker wel.

Verantwoord en toch snel een taxatie uitvoeren, bij een register taxateur als RJ makelaardij ervaart geen enkele partij oponthoud! We zijn ervaren en werken efficiënt, zodat we voor tussenpersonen en particulieren binnen 1 á 2 werkdagen een taxatierapport op kunnen leveren.

“Je zal het maar hebben, het taxatierapport laat op zich wachten waardoor het complete proces stagneert. De bank, hypotheekverstrekker en notaris kunnen niet verder. Vervelend want de nieuwe woning zit al op jou, de aankopende partij, te wachten wat onnodige kosten met zich meebrengt.”

Taxatiewaarde huis

Als Register-Taxateur bepaalt RJ makelaardij de taxatiewaarde van je huis. Een Register-Taxateur is geregistreerd in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Onze rapporten worden gevalideerd door het NWWI en geaccepteerd bij alle erkende geldverstrekkers. Voor een taxatie van je huis in Groningen of Drenthe ben je bij RJ makelaardij aan het juiste adres. Ons rapport kun je gebruiken voor een nieuwe hypotheek, een verbouwing of indicatie voor de verkoop van je huis.

Wat kost een gevalideerd taxatierapport van RJ makelaardij?

Super snel tarief

€800,- inclusief btw

Een gevalideerd, betrouwbaar en deskundig taxatierapport binnen 1 à 2 werkdagen na opname.

Standaard tarief

€695,- inclusief btw

Een gevalideerd, betrouwbaar en deskundig taxatierapport binnen 3 tot 5 werkdagen na opname.

Benieuwd naar de taxatiewaarde van je huis? Of een gevalideerd taxatierapport nodig?
Neem dan contact op, RJ makelaardij is meer dan alleen je taxateur.

Contact opnemen