Taxeren

0

m2 leefbare ruimte

Bed (1)

0

Slaapkamers

Blauwprint

0

Bouwjaar

Ruim appartement gelegen op de derde etage en voorzien van drie slaapkamers. Het appartement is voorzien van een inpandige bergruimte en beschikt over energielabel C.

Het appartement is gelegen op korte afstand van het winkelcentrum Paddepoel en alle benodigde voorzieningen zijn op loopafstand bereikbaar. De ringweg van Groningen is zeer eenvoudig aan te rijden en het centrum van Groningen is ook zeer gemakkelijk te bereiken. De nabijheid van scholen en het vele groen maakt dit appartement zeer aantrekkelijk.

Indeling appartement:

Entree/hal, meterkast, toilet, keukenopstelling, vanuit de keuken is het balkon op het westen toegankelijk , riante woonkamer voorzien van veel lichtinval en toegang tot een balkon op het oosten, vanaf het balkon heeft u vrij zicht op de Zonnelaan. Het appartement beschikt verder over drie slaapkamers en een badkamer voorzien van wastafel en douche.

Info:

- Inpandige berging.
- Gunstige ligging ten opzichte van voorzieningen.
- Een balkon op het westen en oosten.
- Drie slaapkamers.
- Energielabel C.
- Actieve VvE.

Het appartement heeft in het echt nog véél meer te bieden! NVM Makelaar Robbert Jan de Jonge verzorgt graag een uitgebreide bezichtiging, schroom niet en neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak! Bezichtigingsaanvragen worden uitsluiten per mail behandeld.
*Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.